από Aris McKenzie Την / Το 6/1/2010, 16:19
Αχεμ,θα απαντησω λιγο πολυ σοβαρα:P
Tην συγκεκριμενη ερωτηση τη σκεφτομασταν με αλλα 2 παιδια οταν ειχαμε παει Θεσσαλονικη πριν λιγες μερες.Το θεμα μας ηταν τι να καναμε τα 12 εκατομυρια που θα κερδιζαμε στο τζοκερ.Επρεπε να κανουμε καποια πλανα και να ταισουμε φαντασια το μυαλουδακι μας μιας και παιζαμε μια στο τοσο τυχερα παιχνιδια.
Το λοιπον εγω κατεληξα οτι εαν ημουν κατοχος αυτη τη στιγμη αυτων των χρηματων το πρωτο πραγμα που θα εκανα θα ηταν να χτισω ισως ενα σπιτακι δικο μου(μισο εκατομυριο μου αρκει για εξοπλισμους και ολα τα σχετικα:P),αλλο ενα μισο εκατομυριακι να τα εχω καβατζα για ταξιδια(θελω να ταξιδεψω σε ενα σωρο μερη η αληθεια ειναι) και ολα τα υπολοιπα δωρεες σε φιλανθρωπικες οργανωσεις,ΜΚΟ κλπ κλπ..Πιστευω πως η επιρροη που θα ειχαν πανω μου τοσα χρηματα θα ηταν μεγαλη(ειμαι και σε τρυφερη ηλικια αλλωστε:P) και μιας και υπερκαταναλωτικο γουρουνι κατα γενικη ομολογια θα τα χρησιμοποιουσα αλογιστα και χωρις κανενα μετρο..
Βεβαια ολα αυτα ειναι τελειως θεωρητικα,οταν θα ειχα τα λεφτα πανω μου ειμαι σιγουρος πως θα φευγανε στο αψε σβησε ολα σε ταξιδια,σπιτια,δωρα,μηχανες,ξανα ταξιδια,κοτερα,ξανα σπιτια και δεν σημαζευεται..