Παιδες που ειχατε παει 5ημερη?
Καλώς Ήρθατε στο Keep on Blogging
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Αν διαθέτετε έναν λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - διαφορετικά δημιουργήστε έναν λογαριασμό δωρεάν σήμερα. Αγαπητοί χρήστες, όταν κάνετε εγγραφή στο forum, μην ξεχνάτε να ενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας μέσα από το link το οποίο περιέχεται στο e-mail που σας αποστέλλει αυτόματα το σύστημα μετά την εγγραφή σας. Εαν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή το λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Αν διαθέτετε έναν λογαριασμό, συνδεθείτε εδώ - διαφορετικά δημιουργήστε έναν λογαριασμό δωρεάν σήμερα. Αγαπητοί χρήστες, όταν κάνετε εγγραφή στο forum, μην ξεχνάτε να ενεργοποιείτε τον λογαριασμό σας μέσα από το link το οποίο περιέχεται στο e-mail που σας αποστέλλει αυτόματα το σύστημα μετά την εγγραφή σας. Εαν αντιμετωπίσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή το λογαριασμό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας εδώ
Που πηγες 5ημερη εκδρομή ;
Alchemist- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°1
Απ: Που πηγες 5ημερη εκδρομή ;
Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :
καψοραχη- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°126

Raven- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°127
Όχι, τα παιδιά έχουν αλλάξει πολύ. Προσωπικά είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, αλλά δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ από τους φίλους μου να μου λένε πράγματα στα 12 τους, όπως μου λένε τα σημερινά 12χρονα. Και αυτό το λέω επειδή έχω πολλές επαφές με παιδιά και νέους διαφορετικών ηλικιών.
Όχι δεν μας θυμάμαι να κάνουμε σεξ στα 12. Όχι δεν μας θυμάμαι να έχουμε κάνει drugs μέχρι τα 15 (και δεν μιλάω για το τσιγαράκι, το χασις). Όχι δεν μας θυμάμαι να κυκλοφορούμε στην πενταήμερη φορώντας μπλούζες που να λένε "σαν την που...α τίποτα!). Όποιος θυμάται, ας σηκώσει το χεράκι του!
Είπαμε, να δείχνουμε μια ανοχή στους έφηβους, επειδή είναι "επαναστάτες" εκ φύσεως, αλλά όχι και να δέχομαι σαν γονιός το παιδί μου να βγαίνει μέρα παρά μέρα μέχρι τις 3 το πρωί, να το έχει κάνει από τα 12 και στα 19 να κάνει όργια.... Η πειθαρχία πρέπει να υφίσταται! Μια χαρά παιδί βγήκα εγώ που έβγαινα κάθε Σάββατο και τέλος! Ούτε καταπιεσμένο ούτε τίποτα!
Όχι δεν μας θυμάμαι να κάνουμε σεξ στα 12. Όχι δεν μας θυμάμαι να έχουμε κάνει drugs μέχρι τα 15 (και δεν μιλάω για το τσιγαράκι, το χασις). Όχι δεν μας θυμάμαι να κυκλοφορούμε στην πενταήμερη φορώντας μπλούζες που να λένε "σαν την που...α τίποτα!). Όποιος θυμάται, ας σηκώσει το χεράκι του!
Είπαμε, να δείχνουμε μια ανοχή στους έφηβους, επειδή είναι "επαναστάτες" εκ φύσεως, αλλά όχι και να δέχομαι σαν γονιός το παιδί μου να βγαίνει μέρα παρά μέρα μέχρι τις 3 το πρωί, να το έχει κάνει από τα 12 και στα 19 να κάνει όργια.... Η πειθαρχία πρέπει να υφίσταται! Μια χαρά παιδί βγήκα εγώ που έβγαινα κάθε Σάββατο και τέλος! Ούτε καταπιεσμένο ούτε τίποτα!
καψοραχη- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°128

και στην εποχη μου ετσι ηταν...απλα τωρα η ενημερωση εχει κανει αλματα (internet) και τα παιδια ειναι καλυτερα πληροφορημενα απο εμας...κατα τα αλλα οι ακραιες καταστασεις υπηρχαν και θα υπαρχουν παντα!
Raven- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°129
Ή ήσουν πολύ τυχερή ή όλα αυτά που περιγράφω συμβαίνουν μόνο στα ΒΠ. Εδώ πάντως ακούω συνέχεια τέτοια, αλλά και από αδέρφια φίλων μου π.χ.
zizou- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°130
και τελικα που πηγατε 5μερη? 

Raven- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°131

zizou- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°132

laplace- Banned
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°133
@Raven έγραψε:Όχι, τα παιδιά έχουν αλλάξει πολύ. Προσωπικά είμαι πολύ ανοιχτόμυαλος άνθρωπος, αλλά δεν θυμάμαι ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΜΙΑ από τους φίλους μου να μου λένε πράγματα στα 12 τους, όπως μου λένε τα σημερινά 12χρονα. Και αυτό το λέω επειδή έχω πολλές επαφές με παιδιά και νέους διαφορετικών ηλικιών.
ετσι ακριβως!
Libertas- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
- Δημοσίευση Ν°134
Εγώ πήγα Ρόδο (Τι πρωτότυπο!)
Συμφωνώ με τη Raven. Όντως τα πράγματα έχουν αλλάξει γιατί οι γονείς το παίρνουν πολύ στο "χαλαρό" και το "φιλικό" ή ακόμη χειροτερα δν δίνουν καμία σημασία έχωντας "τυφλή εμπιστοσύνη στο παιδί τους" ξεχνώντας ακριβώς οτι είναι παιδί και κάποια πράγματα πρέπει κάποιος να του τα μάθει κι όχι να "πάθει για να μάθει".
Συμφωνώ με τη Raven. Όντως τα πράγματα έχουν αλλάξει γιατί οι γονείς το παίρνουν πολύ στο "χαλαρό" και το "φιλικό" ή ακόμη χειροτερα δν δίνουν καμία σημασία έχωντας "τυφλή εμπιστοσύνη στο παιδί τους" ξεχνώντας ακριβώς οτι είναι παιδί και κάποια πράγματα πρέπει κάποιος να του τα μάθει κι όχι να "πάθει για να μάθει".
αναρχοβλαχος- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :
Ασχολίες : NaSa space program
- Δημοσίευση Ν°135
Κερκυρα με το Ποντικονησι,αγγαζε με την Ρενα
meanan- Member
- status :
Online Offline
Φύλλο :