Οταν κλεισουμε εναν χρονο σαν φορουμ ειναι καλή ευκαιρία

να κανουμε ενα παρτυ και να γνωριστουμε ολοι μεταξυ μας

Έχει επεξεργασθεί από τον/την skouliki στις 27/4/2009, 18:58, 3 φορές συνολικά
Το Forum των Bloggers - Ένα σημείο συνάντησης για όλους τους bloggers και όλους όσους ασχολούνται με την επικοινωνία μέσω διαδικτύου.
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
@laplace έγραψε:πλακα πλακα καμια φορα στο μετρο αναρωτιεμαι αν αναμεσα τους υπαρχει κανας blogger που να μας διαβαζει![]()
![]()
Online |
Offline |
@laplace έγραψε:πλακα πλακα καμια φορα στο μετρο αναρωτιεμαι αν αναμεσα τους υπαρχει κανας blogger που να μας διαβαζει![]()
![]()
Online |
Offline |
Μηπως ειμαι μεγαλο ψωνιο κ νουμερο κ νομιζω οτι εχω κανα Blog μεγαλης επισκεψιμοτητας ή απλα πολυ ονειροπολος ? :D
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
θα κανουμε συναντηση μολις κλεισουμε 1 ετος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ειπε το σκουληκακι..@Raven έγραψε:Μα είναι έτσι πολύ μυστήριο να το σκέφτεσαι... Σου δείχνει τις δυνατότητες που έχεις μέσω νετ! Φαντάσου να βρεθούμε σε καμιά παρέα, να αρχίσουμε να μιλάμε και να ανακαλύψουμε ότι είμαστε η Raven, ο Laplace, το Skouliki! Τέλειο;
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
@Raven έγραψε:Μα είναι έτσι πολύ μυστήριο να το σκέφτεσαι... Σου δείχνει τις δυνατότητες που έχεις μέσω νετ! Φαντάσου να βρεθούμε σε καμιά παρέα, να αρχίσουμε να μιλάμε και να ανακαλύψουμε ότι είμαστε η Raven, ο Laplace, το Skouliki! Τέλειο;
Online |
Offline |
Online |
Offline |
ωραιες ατακες ειναι!!@Raven έγραψε:Στην θέση σου, θα της έλεγα να μου δείξει το δικό της blog και θα της έλεγα:
"Χμ... Τελείως άγνωστο μου είναι! Και φαντάσου ότι έχω κοιτάξει άπειρα μπλογκ!"
ή όταν σου το είπε αυτό, να της έλεγες
"Συγγνώμη αλλά δεν υπογράφω αυτόγραφα"
Έχω και άλλα να πω, αλλά μην γίνω και πολύ κακιά...
Online |
Offline |
ωραια θα ειναι@Raven έγραψε:Και σαφώς θα έρθουμε! Ωχ ψαράκι μου, μας βλέπω να κερνάμε τους πάντες... Έχουμε και τα γενέθλιά μας εκεί γύρω...
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
@skouliki έγραψε:μεχρι να ερθει εκεινη η ωρα βλεπουμε
ισως κανουμε και μια μινι συνατηση πριντο καλοκαιρι
θα δουμε ...θα το κανονισω με τον τζονακο
και θα ενημερωσουμε
Online |
Offline |
Online |
Offline |
το φορουμ θα εννοεις μαλλον ε....@zizou έγραψε:ποτε κλεινει 1 χρονο το μπλογκ?
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
@AtZoN έγραψε:Εγω παίδες όλο το χειμώνα βγήκα όλες κι όλες 5 φορές.
Και καμμία με πολύ κόσμο.
Με μπλογκερς επιλεγμένα άτομα βγήκα 2-3 φορές μόνο, μια φορά με αλλους τρεις και 2 φορες με εναν καθε φορά.
Α, κι αλλη μια, ναι.
Αλλοι γυρνάνε ολη την ωρα Κίτσε
Online |
Offline |
Share this topic!
URL Direct | |
BBcode | |
HTML |