Red Hot Chili Peppers
Stadium Arcadium

Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Ravenουλα είναι κάπως ιδιαίτερος καλλιτέχνης είναι η αλήθεια, θα σου πρότεινα το Mule Variations,@Raven έγραψε:Νομίζω πως θα πρέπει να κάτσω να τον ακούσω με μεγαλύτερη προσοχή... Κάτι μου λέει πως θα μου αρέσει πολύ! Με τι προτείνεις να αρχίσω;
Ποιά κομμάτια είναι αυτά σκιν?@SkinLikeSand έγραψε:Δεν είναι του γούστου μου αυτός, αν και τρελαίνομαι για experimental
rock, γενικότερα... Μερικά κομμάτια του μου έφεραν π.χ. Current 93 (σε
μια πιο "χαρωπή" εκδοχή τους) στο μυαλό, άλλα φέρνουν σε blues...
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Ναι, πάρα πολύ σωστή σε αυτό. Πολλές φορές μου έχει τύχει να μη μου βγάζει κάτι ένα μελαγχολικό, για παράδειγμα, κομμάτι, επειδή το άκουγα καθώς βρισκόμουν σε ευχάριστη διάθεση.@StrangeLittleGirl έγραψε:μμ. ναι όντως το έχω παρατηρήσει, ας πούμε κάτι ποστ μεταλιές που πόσταρες προσωπικά με κούρασαν.
βασικά είμαι και της άποψης οτι πρέπει να έχεις την Κατάλληλη ψυχολογία για κάθε μουσική που ακούς ωστε να την εκτιμήσεις. δεν γίνεται πάντα ό,τι ακούς να σου αρέσει ούτε το ανάποδο.
Online |
Offline |
Online |
Offline |
βάλε και κανένα λινκ@SkinLikeSand έγραψε:Βρήκα πριν από μερικές ώρες και άκουσα το νέο album των Hot Chip (One Life Stand). Πολύ ευχάριστο και ανεβαστικό, για πιο χορευτικές καταστάσεις!
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
metalιες κ ετσι ειναι αυτοι ε?@SkinLikeSand έγραψε:The Dillinger Escape Plan - Option paralysis και Feos - Katastasi τα 2 τελευταία albums που με έφεραν σε ακουστικό οργασμό!
Online |
Offline |
Οι Dillinger είναι από τα καλύτερα mathcore (τεχνικό metalcore) groups. Το album, αν και αρκετά δυνατό, περνάει σα νεράκι!@StrangeLittleGirl έγραψε:metalιες κ ετσι ειναι αυτοι ε?@SkinLikeSand έγραψε:The Dillinger Escape Plan - Option paralysis και Feos - Katastasi τα 2 τελευταία albums που με έφεραν σε ακουστικό οργασμό!![]()
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
![]() |
ρεμπετικα/βαρια λαϊκα Καλύτερος ελληνας λαικός τραγουδιστής.. Αγαπημένοι ελληνικοί στίχοι |
Online |
Offline |
Share this topic!
URL Direct | |
BBcode | |
HTML |