@meanan έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
το σκουλικι σημερα δουλευει πραγματικα!!!!!!!!!!!!!!!
@kitsosmitsos έγραψε:Καλημέρα![]()
μην με ξυπνας απο τις 6 πριν ακομα η μερα να φεξει

Το Forum των Bloggers - Ένα σημείο συνάντησης για όλους τους bloggers και όλους όσους ασχολούνται με την επικοινωνία μέσω διαδικτύου.
Online |
Offline |
@meanan έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ
το σκουλικι σημερα δουλευει πραγματικα!!!!!!!!!!!!!!!
@kitsosmitsos έγραψε:Καλημέρα![]()
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
οχι δεν εχω.. ενα και μοναδικο ειναι το καημενο.. Συνηθως το παω εξω αλλα αποφασισα φετος να κανω μαζι με εναν φιλο.. Ξερει πολλα.. Θα βαλουμε και τα windows 7
Online |
Offline |
Online |
Offline |
http://konsoulito.gr/windows-tips/ninite-install-basic-programs-after-format/[/quote[/url]]@TeO έγραψε:Ότι θέλεις!Αφού θα το κάνεις με φίλο που γνωρίζει τότε οκ! Τα windows 7 είναι τα καλύτερα windows για μένα (έχω δοκιμάσει xp, vista). Έχεις σκεφτεί να βάλεις ποτέ linux;
![]()
Το μόνο που έχω να σου προτείνω για το σημερινό φορμάτ είναι αυτό:
[url=http://konsoulito.gr/windows-tips/ninite-install-basic-programs-after-format/
Online |
Offline |
@marouli έγραψε:οχι δεν εχω σκεφτει, δεν ξερω πως δουλευουν.. Θα βαλουμε τα 7 που θελαμε απο καιρο..
Online |
Offline |
Online |
Offline |
@marouli έγραψε:σου εχω στειλει πμ.. δεδς μηπως εχεις γεματο το inbox και δεν ερχεται![]()
Ευχαριστωωωωωωωωωω!
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
απεργια ε? τωρα εξηγουνται ολα!@TeO έγραψε:Απεργία τα ΜΜΜ έχουν! Ξέρεις τι γίνεται στους δρόμους από τα ΙΧ; Άντε μετά να έρθει το δικό μου μήνυμα!![]()
Online |
Offline |
Online |
Offline |
@skouliki έγραψε:μαρουλι εσενα ισως ειναι γεματο το outbox διοτι και τα δικα μου δεν τα εχεις παρει
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
Online |
Offline |
απλα δεν ημουν μεσα για να τα παρω!! τωρα και τα πηρα και απαντησα@skouliki έγραψε:μαρουλι εσενα ισως ειναι γεματο το outbox διοτι και τα δικα μου δεν τα εχεις παρει
Online |
Offline |
Share this topic!
URL Direct | |
BBcode | |
HTML |