First topic message reminder :

Κανονικά θα έπρεπε να "μπω" σε πολλές κατηγορίες. Η βασική όμως είναι αυτή.
To Gi Gaga Kouni Beli υπήρξε ...εξ-απ- ανέκαθεν!!! Πριν τη δημιουργία του κόσμου, πριν το Big Bang πριν καν το Σύμπαν κλάσει και σηκωθεί αστερόσκονη!
Κατά τη διάρκεια της πορείας του, υπήρξε ως σλόγκαν και αργότερα προέκυψε μουσικό group με τεράστια επιτυχία, η οποία εξαπλώθηκε μέχρι το διπλανό δωμάτιο!
Στη συνέχεια η δόση τρέλας χτύπησε μεδούλι και δε χωρούσαν τόσες ξέφρενες ιδέες σε ένα μυαλό (πόσο μάλλον σε μισό!) κι έτσι αποφάσισα να δώσω τα φώτα μου χωρίς πάγια τέλη και τέλη ΕΡΤ, μέσω του blog.
Στο Gi Gaga Kouni Beli μπορείτε να δείτε ότι μου κατέβει στο κεφάλι αλλά και:
1)να ενημερωθείτε για νέα
2)να σχολιάσετε
3)να βρίσετε και να θάψετε κόσμο και κοσμάκη
4)να διαβάσετε ...ιστορίες καθημερινής τρέλας
5)να αρκεστείτε με τα προηγούμενα 4!!!
θα χαρώ να σας "δω" και να τα λέμε!

Κανονικά θα έπρεπε να "μπω" σε πολλές κατηγορίες. Η βασική όμως είναι αυτή.
To Gi Gaga Kouni Beli υπήρξε ...εξ-απ- ανέκαθεν!!! Πριν τη δημιουργία του κόσμου, πριν το Big Bang πριν καν το Σύμπαν κλάσει και σηκωθεί αστερόσκονη!
Κατά τη διάρκεια της πορείας του, υπήρξε ως σλόγκαν και αργότερα προέκυψε μουσικό group με τεράστια επιτυχία, η οποία εξαπλώθηκε μέχρι το διπλανό δωμάτιο!
Στη συνέχεια η δόση τρέλας χτύπησε μεδούλι και δε χωρούσαν τόσες ξέφρενες ιδέες σε ένα μυαλό (πόσο μάλλον σε μισό!) κι έτσι αποφάσισα να δώσω τα φώτα μου χωρίς πάγια τέλη και τέλη ΕΡΤ, μέσω του blog.
Στο Gi Gaga Kouni Beli μπορείτε να δείτε ότι μου κατέβει στο κεφάλι αλλά και:
1)να ενημερωθείτε για νέα
2)να σχολιάσετε
3)να βρίσετε και να θάψετε κόσμο και κοσμάκη
4)να διαβάσετε ...ιστορίες καθημερινής τρέλας
5)να αρκεστείτε με τα προηγούμενα 4!!!
θα χαρώ να σας "δω" και να τα λέμε!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την ggkb στις Κυρ Jul 18 2010, 16:10, 3 φορές συνολικά