Miou-Popofotitsa στό Σαβ Jun 13 2009, 21:04
το νανοσπιτο έχει χρωματα γηινα...γραφειο βιβλιοθηκη παπουτσοθηκη και τα υπολοιπα σε χρωμα ανοιχτο καφε-το ξανθο που δεν ειναι καφε ακριβως...
και φωτακια μεταλλικα στην είσοδο του διαδρόμου!!!
στοι μπανιο εχω κουρτίνα με καρδούλες!!!..ειχα με κύκνο αρχικα αλλα με τρομαζε...γιατι έμοιαζε άγριος...
στην κουζίνα το παράθυρο πάνω ακριβώς απο βρύση το ζωγράφισα με λουλούδια...και έγινε υπέροχο!!!και με κουρτινάκι σαν 2 κοτσίδες πιασμένο!!!και ακούμπησα και κάτι σφηνακοπότηρα απο νησάκια ενθύμια!!!
στο ψυγείο-έιναι γεμάτο από μαγνητάκια.....από μικρή τρέλα με αυτά!!!
και για το πατρικό μου παίρνω ακόμη μαγνητάκια και για εδώ!!!!
α!!!και ζωγράφισα ακόμη 2 τραπεζάκια!!!!!!χαχαχαχχ με το πινέλο στα χέρια είμαι όταν δεν έχω τι να κάνω!!!
δίνει όμορφη εικόνα η ζωγραφική σε τραπεζάκια-το ένα ειναι σαν αυτα καφενείου σιδερένιο μαυρο...και έδειξε φοβερα!!και το άλλο το εχω στο μπαλκόνι και εχει πάνω γλαστρακια!!!
η κουρτίνα είναι σομον γλυκο!!!!και εχω καθρεφτη μεταλλικο τετραγωνο και έβαλα κάτι διακοσμητικό με ξύλινο κατι να κρεμεται και του παει πολύ!!!
εχω στο δωματιο εναν πίνακα ζωγραφιά δώρο που μου έκαναν!!!
εχω ημερολόγιο με γατάκια...και στην κουζίνα ημερολόγιο με πίνακες ζωγραφικής!!!
στο δωματιο ακομη εχω και φωτιστικό δαπέδου!!!που λατρεύω!!!
και ακομη στην κουζίνα και στο μπανιο έβαλα κάτι που έιναι σαν ζελεδάκια διακοσμητικά!!!
στα ντουλάπια κουζίνας λουλουδάκια και στο μπανιο δελφινάκια!!!
και ειχα εναν τεραστιο κοκκινο καναπέ ο οποίος αντικαταστάθηκε από ωραίο ημίδιπλο κρεβάτι!!!ήταν θηρίο ο καναπές και έκλεινε το δωμάτιο....
αυτά!!!με το νανόσπιτο!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Miou-Popofotitsa στις Σαβ Jun 13 2009, 21:11, 1 φορά