in.gr
Τραγικο !

Το Forum των Bloggers - Ένα σημείο συνάντησης για όλους τους bloggers και όλους όσους ασχολούνται με την επικοινωνία μέσω διαδικτύου.

Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσεις
Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςskouliki έγραψε:Αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία (συνολικά ή μέρος αυτών) θα παραμείνουν κλειστά το επόμενο διάστημα, μετά την ανάκληση της προκήρυξης θέσεων προσωπικού, που ανακοίνωσε τη Δευτέρα το υπουργείο Πολιτισμού.
in.gr
Τραγικο !

Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςRaven έγραψε:Τι να πω πια... Από το κακό στο χειρότερο. Δεν έχουν να τους πληρώσουν ε;

Πολιτισμικά νέα και ειδήσεις
Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςskouliki έγραψε:Θέλοντας να κοιτάξει κατάματα τα φαντάσματα του παρελθόντος της, η γερμανική πρωτεύουσα θα αναστηλώσει αγάλματα από εποχές που οι Βερολινέζοι θέλουν να ξεχάσουν: Μνημεία από την κομμουνιστική περίοδο, την εποχή του Τρίτου Ράιχ, ακόμη και τον 18ο αιώνα ξαναστήνονται σε μία έκθεση. Ανάμεσά τους, η κεφαλή του γιγαντιαίου αγάλματος του Λενιν που έπεσε το 1991.
in.gr

Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςRaven έγραψε:F*ck. Τώρα σκέφτηκαν να το κάνουν; Πριν από ένα μήνα ήμουν εκεί.

Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςskouliki έγραψε:Στις 10 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η μετονομασία του δρόμου μπροστά από το σπίτι του ποιητή στην Αλεξάνδρεια, από οδό Σαρμ Ελ Σέιχ, σε οδό Κ.Καβάφη. Εκείνη τη μέρα, ποιήματα του Καβάφη θα διαβαστούν από μαθητές και φοιτητές στα ελληνικά και τα αραβικά.
in.gr

Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςkitsosmitsos έγραψε:
Μπορεί να περάσω μια βόλτα από εκεί προς Μάιο μεριά

Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςmarouli έγραψε:kitsosmitsos έγραψε:
Μπορεί να περάσω μια βόλτα από εκεί προς Μάιο μεριά![]()
![]()

Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςkitsosmitsos έγραψε:Raven έγραψε:F*ck. Τώρα σκέφτηκαν να το κάνουν; Πριν από ένα μήνα ήμουν εκεί.
Θα'μαι εγώ σε 2 βδομάδες - θα σου πω

Απ: Πολιτισμικά νέα και ειδήσειςRaven έγραψε:kitsosmitsos έγραψε:Raven έγραψε:F*ck. Τώρα σκέφτηκαν να το κάνουν; Πριν από ένα μήνα ήμουν εκεί.
Θα'μαι εγώ σε 2 βδομάδες - θα σου πω
Θα ξαναπας άτιμε; Τόσο πολύ σου αρέσει αυτή η πόλη;